Bøfgrating
 Bøfgrating.
4 personer
Nu nærmer den kolde tid sig og så er det godt med lidt krydret og varm mad prøv denne her:
500 gr oksefars
1 løg
1 fed hvidløg (kan evt undlades)
Salt,peber.kary og paprika
Ca. 2 spise sker tomat pure
Ca.700 gr kartofler
Kødet brunes i en tykbundet gryde sammen med løg, en knivspids af hver kryderi tilsættes`(evt mere alt efter smag) tilsæt tomat perue`lad det simre ved svag varme til farsen er næsten færdig.
Skræl og kog kartoflerne mos dem evt tilsæt et æg og smør.
kom farsen i et ildfast fad, fordel kartofelmosen som et løg over farsen. Sæt fadet i ovnen ved 225 gr. til retten er gylden ovenpå.
Severes med rødbeder og et glas rødvin til.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE